b.k. – brez kosti, s.k. – s kostjo
Meso navadnega jelena (lat. Cervus elaphus)
- Meso za golaž
- Hrbet b.k.
- Hrbet očiščen b.k.
- Pleče b.k.
- Pljučna
- Stegno b.k.
- Vrat b.k.
- Rebra b.k.
- Rebra ind. II.kak.
Tele navadnega jelena
- Meso za golaž
- Hrbet b.k.
- Hrbet očiščen b.k.
- Hrbet s.k.
- Pljučna
- Stegno b.k.
- Pleče b.k.
- Zrezki narezani
- Krače
Meso srne (lat. Capreolus capreolus)
- Golaž narezan
- Hrbet b.k.
- Hrbet s.k.
- Krače
- Pleče b.k.
- Pljučna
- Stegno b.k.
Meso divjega prašiča (lat. Sus scrofa)
- Meso za golaž
- Zrezki narezani
- Hrbet b.k.
- Hrbet s.k.
- Pljučna
- Stegno b.k.
- Pleče b.k.
- Vrat b.k.
- Odojek
Meso gamsa (lat. Rupicapra rupicapra)
- Hrbet b.k.
- Stegno b.k.